Συχνές Ερωτήσεις

Θες να παραγγείλεις και έχεις απορίες ; Είναι απολύτως λογικό και γι’ αυτό παρακάτω θα σου λύσουμε κάποιες από τις πιο συνηθισμένες απορίες που έχουμε λάβει .

Πως μπορώ να παραγγείλω ?

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας με τους εξής τρόπους:

  • Παραγγελία online: Πλοηγηθείτε στο website μας. Αφού επιλέξτε τα προϊόντα που επιθυμείτε και ακολουθήστε βήμα-βήμα τη διαδικασία για να ολοκληρώσετε τη παραγγελία.
  •  Τηλεφωνική παραγγελία: Καλέστε μας στο τηλέφωνο 261 261 1997
    • Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00-16:00

Σε πόσες μέρες θα έχω το δέμα μου ?

Μπορείτε να παραλάβετε το δέμα σου , σε 2-4 εργάσιμες μέρες στην ηπειρωτική Ελλάδα , ενώ 3-6 στην νησιωτική .

Αντικαταβολή

Η αντικαταβολή ισχύει για όλα τα είδη εκτός από τη κατηγορία Έπιπλα Εξωτερικού Χώρου και σε περίπτωση που επιθυμείτε έκδοση τιμολογίου . Η επιβάρυνση είναι 2,5€ ανεξαρτήτως τηςποσότητας τωνπροϊόντων .

Πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας ;

Μπορείτε να καλέσετε στο 261 261 1997 ή στο 261 400 1212 Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-16:00 .Εκτός ωρών λειτουργίας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail. (seasonhome1997@gmail.com)

Πως προκύπτουν τα έξοδα αποστολής στα έπιπλα εξωτερικού χώρου ;

Τα έπιπλα εξωτερικού χώρου , αποστέλλονται με ξεχωριστή μεταφορική ανάλογα τη περιοχή που βρίσκεται ο παραλήπτης . Η τιμή προκύπτει έπειτα από συνεννόηση με εμάς ανάλογα τη περιοχή και τη ποσότητα . Τα προϊόντα της κατηγορίας Έπιπλα εξωτερικού χώρου δεν υποστηρίζουν αντικαταβολή . Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για μεγάλο αριθμό τεμαχίων επικοινωνήστε μαζί μας . 

ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ !